Making sushi

Vilken kväll! Vi gjorde otroligt mycket sushi ska ni veta och gott var det.

Det hela börjar med att Per det snillet glömmer bambumattan som man använder när man ska göra rullarna. Så Päran och Bebbe beger sig för att hämta denna exotiska matta, medan dom gör detta så ska jag och Pernilla koka grötriset. Pernilla läser på förpackningen och upptäcker att det ska vara mjölk i "skynda och ring per så kan dom köpa mjölk" skrålar jag så hon ringer "Per du måste köpa mjölk, det ska vara det i grötriset" Per blir lite förtvivlad och suckar något i stil med "Ja.. om man ska göra gröt så.." Pernilla vet inte riktigt vad hon ska säga så hon lägger helt enkelt på.


Sedan kommer Bebbe på en rolig sak! Per brukade äta myror som liten pojke (?) Vi retar han lite över detta men Per försöker kontra med "men det gjorde väl alla"..Ja.. det blev nog ett brutalt uppvaknande för Per när vi andra berättade att det var nog bara han och Mowgli som gjorde sånt.
Sedan sitter vi och pratar lite om coola saker man gjorde som liten och Pillan och hennes kompisar brukade köra anden i glaset, jag lekte svarta madam, Bebbe berättar att han och hans vänner ägnade sig åt normala saker som innebandy och andra trevliga sporter.
Men Per då? Ja han gjorde inget med sina vänner för dom åt han upp. Djungelpojken Per!




sushiiiiiiii



Kommentarer
Postat av: P

HAHAHAHA

2010-04-17 @ 11:41:36
URL: http://pernillaalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0