Mat som är pinsam

Nu kommer ett hett samtalsämne bland mig och mina väninnor, nämligen mat som är pinsam att tycka om. Ni vet sån där mat som man tycker är väldigt god men som man gärna gömmer bakom filen när den där snygga killen ska sova över. Eller något liknande.

Här är listan so far utan inbördes ordning:

1. Blodpudding
2 Ärtsoppa
3. Kaviar
4. Makrill i tomatsås
5. Tonfisk


Nu tog det stopp. Var säkert något mer också? Hojta om ni kommer på det så lägger jag ju självklart upp det.


/ Spexiga tjejen som säger nej till sex, våld och drogerUrsäkta fem sekunder... ska bara fråga en sak..

Vem är EGENTLIGEN snyggaste skådespelaren i Twilight?

Jo det ska jag berätta för er.... EDWARDS KÄRE FADER!


Malins kommentar på denne fagre man "han skulle jag gärna ha under sängen"
Min kommentar på denna gudagåva "han skulle jag gärna ha brevid mig i sängen"


Tjena liggmaterial!


Dagens godbitar

Första godbiten:
Hade en kund som sökte en snubbe, fick dock ingen träff på personen i fråga och förklarar för min kund att det kan vara "skyddade uppgifter eller oregistrerat kontantkort"
Och svaret jag får är ungefär "nej det tror jag verkligen inte, han är en uppskattad och erfaren jägare".

Okeeeeeeej.

Det är ju nästan som att folk skulle säga "Den där Maria Bengtsson kan ju inte ha oregistrerad kontantkort för hon kan så himmelens mycket om hamstrar"


Andra godbiten:
Även denna lilla "ljusglimt" utsspelar sig på arbetsplatsen. Jag går mot köket för att ta mig lite te och vad kliver jag inte i? Jo världens största vattenpöl på golvet. Är det någon som planerar att skapa en sjö undrade jag i tysthet medan mina ögon blixtrade av ilska precis lika sexigt som Edward Cullens ögon gör.
Skillnaden mellan en naprapat och kiropraktor

Skillnaden mellan Kiropraktik och Naprapati är inte så stor utan likheterna mycket större än skillnaderna. Däremot kan de individuella skillnaderna mellan olika terapeuter variera väldigt mycket. En naprapat kan jobba mycket likt en kiropraktor och en kiropraktor kan arbeta mycket likt en naprapat. Det viktiga är inte om det är en kiropraktor eller naprapat man besöker utan att terapeuten är duktig.

Taget härifrån.


Nu tänker jag bara "jaha".


Tjejerna på äventyr

Vi bestämde oss för att vallfärda till mina hemtrakter, platsen jag är uppvuxen på, platsen där allt kan hända.
Mina damer och herrar vi pratar om Arvesund!

Visade Bea mitt flickrum och mitt i guiden så bestämmer jag mig för att visa henne mitt allra första skolkort.
Det skulle jag troligtvis INTE ha gjort. Bea fick inte fram ett ord. Hon höll på att kvävas av skratt medan och stirrade och pekade på den lilla "tjejen" på kortet.
Hon skrattade halvt ihjäl sig åt den oskyldiga lilla flickan på bilden som såg blyg och rädd ut, iklädd jeansskjorta och brun mockaväst.

Min syrra har i många år skrattat åt denna bild som vars motiv ser ut som en liten pojke. Jag förbannar fortfarande mamma för frisyren och OUTFITEN. Vart var mina rosa kläder? Vart var mina glittriga tröjor?

Iaf så hämtar Bea sig rätt snabbt och hennes blick börjar cirkulera runt rummet, hennes blick stannar på två andra skolkort där "modellen" är lite äldre.
Bea försöker gottgöra mig med uttalandet "men där var du ju jättesöt". Jag försöker hålla rösten stadig då jag utbrister "det där är inte jag, det är min syster"


Vi gick vilse på en äng.Edward, Edward, Edward...

Vilken kille va? Vilken MAN.

Har äntligen lånat första Twilight boken och jag har en känsla i kroppen som jag inte har haft på väldigt länge. Det är känslan av små fjärilar som flyger runt i min mage. Mina damer och herrar jag är kär!


Herr Edward besitter nämligen alla egenskaper som jag letar efter hos en kille.

1. Han är omänskligt vacken (utsidan är allt gott folk)
2. Han har humor.
3. Han är lite småsvinig och det är ALLTID intressant. Vem vill ha en snäll kille liksom..
3. HAN ÄR BAD BOY! Hallå han är ju vampyr. GrrrrLägger ut en bild från när jag och Edward var ute och stojjade bland träden. Vi hade så sjukt kul!


Skönt väder

Vilken spännande dag hörrni!

Och gud i himmelen vilket himmelens bra väder vi har här i Östersund. Kanonbra som Robin skulle ha sagt.
Det är "jättevarmt" och "skönt". Blev inte alls blöt på min 30sek springtur från lägenheten och ner till jobbet.
Jätteskönt. Verkligen.

Bestämde mig för att trava iväg till biblioteket för att hämta lite böcker och det var verkligen som att hela världen var emot just mig.
Som att det inte är nog med att gud kissar över hela mig och mina skor är genomblöta, helt plötsligt så kommer det en lastbil i full fart och skrätter ner mig. Det var precis som att han tänkte "hehe där är Maria, nu ska jag duscha henne med snuskvatten hehehe"
Jag svor lagom högt för mig själv då detta hända. Ville fan springa efter och rycka upp hans dörr för att sedan spotta han i ansiktet.
Jag tog det hela jääääävligt personligt ska ni veta.


Den här bilden döpte jag till "Maria i det fina vädret".


Korv mä brö

Nu ska jag ner och köpa korv och bröd för att sedan avnjuta denna delikatess tillsammans med ingen mindre än Malin.

Jag ska ha johnnys senap och ketshup på mina men Malin gillar sina "au naturelle" såattsäga.


Gone fishing

I förrgår begav vi oss ut på en fisketur. Det var jag, Simon, Simons flickvän Terese och Simons storebror Jerry.

Det var himmelens kul ska ni veta.

Vi rodde ut med båten och på Jerrys första kast så uppenbarar sig en firre. Det var en skitstor och inte alltför smart gädda som hade nappat.
Ni som har fiskat med mig vet ju hur jag blir när jag eller någon annan får fisk -jag blir alldeles till mig.
Denna gången blev jag så hispig och glad att jag faktiskt sträckte ländryggen så illa att jag knappt kunde fiska under denna lilla tur.
Jag halvlåg i båten och skrek av smärta medan jag ropade "TERESE TERESE" jag antar att jag ville att Terese skulle ta bort smärtan.
Det kunde hon dock inte och jag sov inte mycket alls den natten. Hade så jäkla ont.Det var finfint ute!


Hoppsan vad händer här då? (det är ungefär här jag sträcker ryggen av ren och skär upphetsning)


Japp ni ser rätt!!


EN FISK!!


Stolt jägare med sitt byte.
Svensk.. var hon?

Igår fick jag reda på att det var Sveriges nationaldag och det gjorde mig jättedeppig.
Jag klagade högt inför Bea och resten av sällskapet att "på nationaldagen då ska man minsann fira med gräddtårta och hela köret" Bea hummar brevid mig och utbrister sedan "men fan vilka traditioner du har då"

Detta tycker jag är jättekonstigt sagt av henne. Vem firar inte Nationaldagen liksom? Så då släpper jag bomben "ja men jordgubbstårta.. Åsså gör man kransar..."


...........


Saker som är roliga

Igår när jag Bea och Jenny satt på stortorget och chillade så kom det fram en utklädd man och sa "visste ni att jag vann VM i näsvissling" medans hans killkompisar filmade händelsen. Vi tjejer var lagomt roade så vi mumlade bara något till svar.
Grabbarna bestämmer sig för att gå vidare och det är då jag ser att dom har svensexa "men hörrni han ska ju gifta sig"
Sedan händer det som jag och Jenny fortfarande inte kan fatta hände. Bea får dåligt samvete och ropar "HEJDÅ HÖRRNI" med ett desperat tonläge medan hon vinkar med handen.
Jag och Jenny kollar på varandra och Jenny frågar "hände det där verkligen?".
Det här går faktiskt inte att återberättas. Man måste ha varit med och kollat på den där töntiga tjejen som fylldes av dåligt samvete och kände sig tvungen att ropa hejdå.


En annan mycket rolig sak är att varenda gång Jenny har åkt med mig i min bil så har jag vandrat över till passagerarsidan för att låsa upp samt öppna dörren till henne. Jag gör detta av den enkla anledningen att låset är trasigt på insidan. Jenny däremot, hon har alltid trott att ja gjorde det av ren artighet.RSS 2.0