Idag har man ramlat

Jag har verkligen ingen som helst kontroll på mina lemmar, det är bevisat idag. Gick sakta (notera sakta) uppför trappen idag i trapphuset och helt plötsligt så ramlar jag?! Ont gjorde det också..Lite tankar över en sallad..

Jag och Bea var på Ragnars idag och avnjöt en sallad. Så pratar vi lite om lördagen och att det är lite minnesluckor now and then..

Jag kommer självklart ihåg att jag var på Olearys men inte att vi gick in..Jag kommer heller inte ihåg hur vi tog oss dit...
Har för mig att vi åkte taxi? Vem beställde den? Vem betalade den? Inte var det jag iaf...


Två mycket sjuka människor

Idag så åkte jag och Bea Traffic-500 från gymet då jag skulle ta ut lite pengar vid konsum.

Vi åker förvi en busshållsplats och båda tittar lite på personerna medan vi åker förbi.
"Var det där hon?" frågar jag Bea "ja jag tror fan det" svarar hon. Så vi gör vad alla nyfikna flickor där ute i världen skulle ha gjort, vi vänder bilen och åker förbi busskuren i snigelfart medan vi glor ögonen ur oss på tjejen i fråga.
Vi konstaterar dock att det inte är hon så vi vänder bilen och åker förbi- igen. Även denna gång glor vi.
Faktum är att vi glor så mycket att vi faktiskt får ögonkontakt med henne.
Det var väl ungefär där vi insåg vad vi gjorde så vi körde snabbt därifrån...


Ännu en konstig dröm..

Min anonyme vän har återigen drömt en lite..udda dröm.

"Vet inte om jag borde hålla detta för mig själv egentligen då du kanske undviker mig i framtiden. Jag drömde att jag satt på en mans rygg. Mannen i fråga var runt 55 med påbörjad flint och vi springer runt på nåt berg typ i ett litet samhälle. Från min plats på hans rygg sträcker jag fram min hand och runkar av denne man medan vi springer runt i byn"


HAHAHAHA VA?!


Saker som stör mig del 1

Inatt när jag la mig ner för att sova (full och trött som man var) så snurrade samma tanke runt i mitt lilla huvud om och om igen "Välkommen till 118100 det är Maria, ska jag smsa och koppla fram dig?"
Fyfan. Det är så sorgligt att just dessa meningar inkräktade på min fritid.


En annan sak som stör mig är att jag var så pass full igår att jag gjorde så sjukt störiga saker, men jag var inte full nog att glömma.
Vi dansade på högtalarna. Fyfan. Jag föraktar tjejer som står och dansar på högtalare inne på krogen.


Note to myself: Logga alltid ut från facebook.

Idag när jag kom hem så slår jag på min dator, loggar in och gör mig redo att göra Facebook osäkert.
Går in på min profil och möts av detta:Bloggen heter LitenFlickaiEnStorVärld och ni hittar den här!

Då har alltså Bea och Jenny gjort en blogg för flera månader sen där dom låtsas vara jag. Förstår ni hur jävla roligt det här är?Nivet han som åker skidor aka. Skidkillen

Jag och mina vänner har många roliga minnen att berätta för folk. Vissa kan vi förklara men vissa inte..

En liten historia var en mycket rolig kväll då vi alla tjejerna hade peruk-party hos Pernilla, min mycket goda vän Jenny hade kvällen i ära införskaffat sig ett stort och maffigt afro som hon stoltserade med. Mycket tjusigt tyckte vi och vi var ju uppenbarligen inte de enda då Jenny med stort J hookade med en mycket snygg man som vi kallar "Skidkillen".

?!?

Igår var vi iaf ut allesammans och jag och Jenny berättade denna lilla anekdot för Sophie. Vi skrattade gott åt detta och jag började förklara för Sophie att "skidkillen" han är minsann ingen töntig längdskidåkare, nejnej.
"Han är en sån här cool skidkille, duvet en jibber som typ hoppar, snurrar och gör volter" jag brer på ett bra tag om denna fantastiska jibber medan Jenny sitter brevid mig med ett stort flin i ansiktet medan hon glatt instämmer "japp det är han de" för att sedan hejda både sig själv och mig.
Där satt jag och skröt om en kille som jag aldrig har träffat, jag berättade med så mycket inlevelse att det lät som att jag personligen har hängt i fjällen med killen i fråga. Men det har jag aldrig.. Jag vet inte ens om han är duktig..
Det enda jag vet med säkerhet det är att han har åkt skidor utomlands, för det har Jenny berättat!


Varför sitter jag och hittar på?HästpojkenUngefär såhär ser det ut när man surfar in på min vän Pers facebook. Bara massa maskeradbilder.
Det är nästan så man tror att Per inte gör annat än att gå på maskerad..
Kära vänner!

Bli inte förtvivlade över den låga IQn som svävar över denna blogg.. Men jag måste verkligen få berätta det här innan det gnager sönder mig inombords.


Igår skulle jag och Malin sova i hennes nya lägenhet efter krogen och nu är det såhär att ingången är alldeles mellan Biostadens två ingångar. Så vi går mot hennes lilla ingång och Malin försöker få upp låset men det vill inte ge med sig. Hon ger nyckelknippan till mig och jag börjar testa lite olika nycklar medan Malin irriterat säger "nej det är den där nyckeln" men det ger inte med sig "men jävla idioter som byter lås utan att ens berätta det" svär hon och känner sig mycket förbannad över detta, nyinflyttad som hon är.

Vi ger iaf upp och hinner gå cirka en meter innan jag ser hur Malin tittar på en annan dörr och får ett mycket förvånat ansiktsuttryck och jag ser hur hon sakta men säkert kopplar för att sedan frusta att vi har stått vid fel dörr.
Ja vi har alltså stått i fem minuter och försökt låsa upp dörren till Biostaden, har även ett svagt minne av att jag stog och knuffade på dörren medan jag försökte vrida nyckeln.

Förstår ni hur kul det var?Två sms trillade in i min inkorg..

"Jag drömde att jag hade sex med en hund inatt. Nu har det gått för långt"
 
"Kommer till och med ihåg hur hundpenisen såg ut. Liten och skrynklig. Men den upphetsade tydligen mig väldans"


Personen i fråga vill nog vara anonym!


Födelsedagsdikt från Jenny Magnusson!

Idag är det Marias dag, ja hon och hennes behag.
Hon är en söt liten tjej, mellan benen har hon en jättegrej.
Nu fyller hon tjugoett, har hon hittills gjort några rätt?
Jobbar, gymmar och festar, och sepåfan nu har hon börjat med hästar.
Hon ser på hästens dase där den dinglar, oj hon blir så upphetsat så hon vinglar.
Hon tänker, en sån där skulle man haft för att fylla ut, i min kan man stoppa in huvudet och ropa tittut.
Undra om hästen känner lika för Maria, han kanske med henne vill dela sin stia.
Maria så länge Traffic-500 pumpar, men hon kan inte sluta tänka på härliga häststumpar.
Hennes pappa några gånger ringer på, han hojtar genom brevinkastet "hallåhallå".
Idag är det en speciell dag, då vi firar Maria och hennes behag.
Nu är det dags igen, grattis Maria älskade vän!


16 minuter senare...

Kliver ut från solarieöarna med ett nöjt leende på läpparna. Tankar som "uh-uh well hello there brownie" snurrar runt i mitt huvud. Jag är helt enkelt jättebrun. Börjar nästan inbilla mig själv att jag ser ut att har en "naturligt olivfärgad hy" vilket verkligen inte är fallet.

Imorgon är det en stor dag kära läsare. För 21 långa år sedan föddes en mycket vacker liten tjej på denna jord, hon fick äran att heta Anna Maria Bengtsson.
Ja det stämmer, denna unika lilla varelse fick två av sveriges absolut vanligaste förnamn...Efternamnet? Ja det är också ett av sveriges vanligaste.

Men det är helt okej.

Imorgon är en fin dag värd att firas!


Fan Malin..

Min vän Malin och jag är ett bra par tycker jag!

Händelse ett:
Jag har länge pratat om hur bra en utgång skulle bli och jag och Malin laddar upp med alkohol och börjar intaget. Kvällen blir för min del tidig då jag inte ens tar mig iväg på krogen, det blev helt enkelt lite för mycket av det goda. Hann inte ens ta av mig jackan när jag kom hem, det var raka vägen till toan. JAG MISSADE PARADISEHOTELL-CIMON!!!

Vi diskuterar senare detta "fan Malin jag hade sån bra känsla angående den där kvällen" varpå min mycket kloka vän svarar mig "Ja Maria, det är tur att du inte jobbar som siare".

Händelse två:
Jag tar mitt pick och pack på jobbet och traskar iväg till Malins plats, jag hinner inte ens ända fram innan hon vänder sig om och ser mig (precis som att någon högre makt har förtäljt henne att jag är påväg) så jag säger imponerat "Fan Malin du känner ju typ på dig när jag kommer till dig" då upplyser hon mig om att jag alltid skriver till henne på chatten innan jag kommer och hälsar på haha. Men endå!!

Vi är rätt coola tillsammans jag och Malin!


Jessica lärde mig ett nytt ordspråk idag "Må barbarer göra intrång på din personliga yta" bra va?


Same same..

Samma tid samma fördömda plats...Mica på väg

Lördagen var lika bra som fredagen, om inte snäppet bättre?

Jag och mina två följeslagare Per och Pernilla klunkade alkohol och poppade bra musik, typ Sommarpojkarna och andra gamla godingar, nivet..
Sedan blev det som vanligt väldigt bråttom ut till bussen som skulle ta oss in mot staden.

Vi satt i busskuren och jag frös ganska mycket då det alltid är lite för kallt i denna stad "fan vad tidiga vi ska va jämt" klagade jag inför Pernilla som absolut skulle dra ut oss så tidigt till bussen
"men där kommer den ju" ropar vi alla tre i kör då vi ser en buss närma sig "måste vi jämt va så tidiga" härmar Pernilla mig surt och tillägger "hade vi väntat två minuter till så hade vi missat den"
Vi ser hur bussen närmar sig oss i vad som absolut är över hastighetsgränsen "STOPPA DEN" skriker pernilla och jag och Per kastar oss ut mot vägkanten medan vi frenetiskt viftar med armarna "DET ÄR FEL BUSS" skriker Pernilla igen och jag och Per slutar genast att vinka och drar oss snabbt tillbaka. Puh.

Några tankar som susade genom mitt huvud då detta utspelade sig var följande;
Herregud vad snabbt han kör-Herregud han kommer inte stanna-Herregud han åker förbi-Herregud vad gör vi nu?

Några tankar nu efteråt är lite mer sansade och i stil med;
Vi borde inte få släppas ut bland folk! Jag säger som Pernilla sa på bion, vi borde ha en ledare som hjälper oss i dagliga situationer då vi själva har ganska svårt att klara de mest simpla saker, saker som andra ser som enkla är för oss ofta väldigt svåra och komplicerade.


Den underbara fredagen

Är för länge sedan över och nu är det den näst bästa dagen- Lördag!

Gårdagen blev underbar så snart jag hade lämnat jobbet. Jag och en kär vän som vi kan kalla Pillis begav oss på en liten roadtrip till Lillänge. SPÄNNANDE tänker ni och ja, det var det verkligen.
Vi shoppade sprit och thaimat, nöjda och glada begav vi oss hemåt i min bil som vi kan kalla Traffic-500, vi åker in i rondellen och jag var ganska inne i mitt samtal med Pillis så jag glömde växla ner till tvåan, detta resulterar såklart i motorstopp mitt i rondellen...En stor lastbil bakom oss..Trafik överallt.. Amen gud vad pinsamt... Drog halsduken över ansiktet och startade bilen och gasade iväg.

Senare på kvällen så drog jag och damerna på bio. Det vankades Alice i Underlandet! Jag springer iväg på toa (måste kissa typ tusen ggr innan bio, alltid)
Så dom rycker min biljett, jag kilar in på toa, placerar biljetten på handfatet, sätter mig på toa. Doing my thing medan jag tänker "jag får inte glömma biljetten"

Går ut från toa och en kille smiter in efter mig. MEN JAG GLÖMDE JU BILJETTEN! Så jag vänder mig mot en man som står med armarna i kors (en vakt trodde jag) och säger
"haha jaha nu glömde jag ju biljetten men du kommer ju ihåg att ni ryckte min" han tittar lite konstigt på mig och säger "hmm njääe...?"
"jo men ni ryckte den ju nyss!" säger jag och får svaret "jag jobbar inte här"

Så då tittar jag på hans "vaktbricka" och ser att det står "Mekonomen".


Och nu tänker ni att vakter brukar väl inte spatsera runt inne på en biograf då det inte är ett särskilt våldsamt place så att säga. Bra tanke, tänke den själv efteråt faktiskt!Guldstjärna

Föreställ er följande;


En mycket vresig Mary sitter vid sin plats på jobbet och klagar högt över ett ständigt pipande ljud som endast hon själv tycks höra.

"lyssna!!" utropar jag varpå alla sträcker på nacken och lyssnar noga. Inget. Tog själv av mig headsetet och mycket riktigt- när alla ska lyssna på slutar detta enerverande ljud.

"kan någon stänga av det jävla billarmet..........." svär eder Mary nu full av ilska.
"du kanske har fått en början på tinnitus?" föreslår en kollega som precis som alla andra inte har hört ett enda pipande.
"nej" så är inte fallet men trots min ilska över detta billarm så börjar jag smått googla symptom på tinnitus (inget man vill ha liksom)

Tar av mig headsetet- pipet avtar.
Sätter på mig headsetet- pipet ökar.

Börjar plötsligt se ett mönster i detta och inser tillslut med hjälv av mina kollegor att batteriet i dosan är slut.


Hähä där ser man...


RSS 2.0