Tack

Jag står iförd min morgonrock trött  värmer mat i köket.
Plötsligt kommer Johan in och säger

"HAHAHAHAHAHHAA...vad..fin.. du är"
Sådär ja!

Nu drar jag Therese och Linda in till Oslo för att kose oss samt se Saw i 3D.

Är väldigt förväntansfull!


Fortsättning följer...


När man skulle köpa balsam men blev så sjukt ägd

Vi var ju i Charlottenberg i helgen och jag skulle köpa balsam på en frisörsalong. Hon tipsar mig då om ett himmelens bra schampo+balsam för endast 199 kronor. "Pengar är inget problem" tänkte jag då och halade fram plånkan.

Väl hemma så ska jag testa mina nya produkter. Det är med ivriga fingrar som jag börjar massera in schampot i mitt hår. Känner mig väldans nöjd då det löddrar rikligt samt känns väldigt drygt. Sträcker mig sedan efter balsamet och hoppas att även detta ska göra under för mitt hår. Men.. Vänta.. Vad ser jag? Vad händer?

Jo, den väldans trevliga frisören hade varit så himmelens rolig och gett mig hela två schampoflaskor. Jag gick alltså in på salongen för att köpa balsam. Och kom hem med två scampoflaskor.


Fail på henne. Fail fail fail. Lita aldrig på en frisör såvida hon inte heter Kicki och jobbar på Studio Lila.

Alltså jag säger då det!


"okej"

Bytte min sena vakt till morgonvakten idag. Det ångrade jag när jag väl kom på jobbet.
Det var en trött Maria som klev upp 04:30 imorse för att bege sig mot kära Gardermoen.

Baren  öppnar 06:00 och jag är där 05:30 för att öppna och göra klart.. Nu ska jag förklara en jättekonstig sak för er. Jättekonstig!
Föreställ er följande; Baren är nedsläckt och gallret är fortfarande nerfällt över sprithyllorna. Jag står och lägger upp baguetterna i en monter som fortfarande är nersläckt. TROTS detta så tro på fan dom kommer där som små hungriga vargar och Norrman 1 säger "je vill ha en pils" då för jag snällt förklara för herr Norrman att vi öppnar minsann klockan 06:00. Fem sekunder efter detta så säger Norrman nummer 2 som stod typ fem cm ifrån Norrman 1 "har ni icke åpnet en?". Även här får jag hövligt och leende förklara att vi öppnar minsann klockan 06:00.

Okej har ni om läser detta förstått vilken tid vi öppnar? Just det, 06:00.
Här skulle man kunna tro att Norrman nummer 3 har förstått att det fortfarande är stängt. Men icke sa nicke. Här kommer nummer 3 fram och frågar..."när åpner ni?"


Alltså.. Okeeeeeej.


Dessa möss

Har jag berättat att vi har möss i detta hus här i Norge?

Resten av gänget som bor här verkar ha stora problem med dessa små varelser så dom gillrar fällor och allt möjligt. Själv så är man ju lite av en sucker för dessa små gnagare så jag tycker mest att det är koseligt.

Ibland på morgonen så kan jag sitta och äta min fil medan jag hör hur mössen springer runt i skåpen och knaprar på diverse godsaker.
Sophinken med våra matrester är en stor favorit har jag märkt.
Så jag sitter där och ler lite för mig själv medan jag lyssnar. Äter och lyssnar. Ibland smyger jag mig fram och öppnar en skåpdörr för att se en brun välgödd liten varelse kila förbi snabbt som attan.


Om jag ska vara helt ärlig så önskar jag faktiskt att åtminstone EN mus ska bli tam...


Kvällen i en jacuzzi

Lördagen började med att jag och grabbarna drog till Naziland, Charlottenberg närmare bestämt, för att investera i föda och andra livsnödvändiga ting.

Det är en himmelens tur att pengar inte är några problem för det spenderades X antal tusenlappar av den norska lönen.
After a while in naziland så kände vi att det var nog, så vi rullade tillbaka till Oljans land för att sedan äta en väldigt god middag och sedan korka upp lite vin.

Det hela slutade med att vi bubblade i Jacuzzin i flera timmar medan alkohol förtärdes och bra musik spelades. Gick även på toa inför grabbarna för första gången. Hade dock aldrig hänt om jag inte hade haft alkohol i blodet. Iaf så hade jag en handduk runt mig (går ju aldrig all in på en gång) efter att jag har gjort mina behov så kliver jag ner i jacuzzin igen och tydligen så tog jag med mig handduken ner i badet. Har inget minne av detta men Bakke såg någonting i vattnet och tänkte "oj vad mycket skum" men det var det inte, för det var minsann min handduk.

En väldigt bra kväll och natt med andra ord. Vaknade dock upp med en väldigt svår huvudvärk denna ljuva söndag. Men det var ingenting som lite alvedon inte kunde råda bot på.
Jaha DEN filmen

Detta utspelar sig någonstans i Norge:

Jag: Har du sett den där filmen med Edward från Twilight!
Igor: Vilken då?
Jag: Det är Edward från Twilight.. Det är en tjej med också. Det är en riktig film!


Efteråt slog det mig att det var kanske inte den bästa förklaringen som jag har gett.


RSS 2.0