Skitdag

Åh idag har varit en sån där riktig jävla bajsdag. Allting har varit negativt och gått dåligt och sen mitt i all jävlighet så kom jag inte in på norska Nordea och då blev jag så förbannad att jag SLOG med knytnäven RAKT på min stackars dator. Alltså, jag måste säga att jag är väldans imponerad över kvalitén på Acers datorer (utvändigt, allt annat strular tamefanhelatiden) men tänk alla gånger jag har slagit igen datorn hårt, slagit på datorn, tappat den i golvet, råkat kliva på den.
 
... Nu när jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt att den är som den är?!
 
Iaf så blir jag rädd för mitt egna humör för en vacker dag så kommer jag slå sönder skiten, och det är ju som ingenting jag bara säger. Ibland kan jag inte tygla min ilska.
Kommer ofta på mig själv med att sitta och oroa mig över min framtida datorlöshet... Då jag står mellan två jobb så kommer jag ju inte ha råd att köpa en ny. Åååh hoppas att jag inte slår sönder den!!
 
 
Orkar inte tänka på allt som har gått dåligt idag. Ni vet när man har sån jävla otur med tamefan allting?
Kommer ihåg när en kompis till mig (hon vill nog vara anonym) hade varit ute och svirat och kommit hem med ett one-night stand. Dom körde sin grej och på morgonen så vaknade hon av att han olyckligtvis hade tagit sig friheten till att sova över.
Iaf så ville min VÄN bli av med denne karl ögonaböj så hon drog snabbt ihop en lögn om att hon skulle till Ås och jobba denna sköna söndag, så han skulle dra därifrån. Nu hade ju min vän samma slags otur som jag har haft idag så mannen hon hade dragit hem bodde självklart i Lugnvik och tiggde genast lift hem, då hon endå skulle åka förbi liksom.
 
Vad skulle min stackars vän göra? Det fanns ju inget annat att göra än att på sin ledigt obekväma bakisdag sätta sig i bilen och skjutsa hem denne karl. 
 
Vet inte riktigt vad jag vill få ut av den här lilla historien. Kanske att vissa saker är bara så onödiga. Som allt dåligt som har hänt mig idag HADE JU INTE BEHÖVT hända om jag hade agerat annorlunda. Samma sak med min kära vän här, hon HADE JU INTE BEHÖVT köra hela vägen till Lugnvik bakis och jävlig om hon hade.. agerat lite annorlunda haha. 
 
 
Skriver det här halvt sovandes. Är dock skeptisk till den här natten då jag har hört rykten om fullmåne. 
Spirituell som man är så kan man ju inte sova då månen uppenbarar sig. Mhmm, mycket ni inte vet om mig. Ska helt klart berätta mer om mina andliga sidor en annan gång. 
 
 


RSS 2.0