Stereotyper- vilken är din typ?

Arten män finns precis som oss människor(kvinnor) i olika former och färger. Tänkte att jag skulle hjälpa er att placera de mest extrema i kategorier.

Vi kan ju börja med...


Fordonaren:
Fordonaren är en one-of-a-kind kan man väl säga, en mycket spännande filur vars lördagskvällar går ut på att hänga utanför RaggarStatoil med en korv i näven. Denna korv avnjuts i sällskap av andra fordonare med kroppen avslappnat hängandes mot Epa-Volvon som fräsigt nog är lackad med flames. Efter korven så vrider dom till kepsen på huvudet och stoppar in en snus medan tonerna av Takida spelas högt från den nyinstallerade bilsterion med tillhörande bas.
Efter några timmar utanför Statoil (självklart har motorn gått på tomgång hela tiden) så bestämmer sig fordonaren för att en bärs skulle sitta fint, så bilen knökas full av folk och dom burnar sedan iväg.

En Fordonare känner du alltså igen på: Prilla, bärs, flames och Takida.


(Bild aftonbladet)
Stekaren:
Brudar, bränna och brylcreme är Stekarens melodi.
Sommarens spenderas gärna i vad som är Sveriges svar på Saint tropez där det vaskas champagne för fulla muggar. Den annars så renlige Stekaren har dessa kvällar ingenting emot att fläcka ner den renstrykta Ralph Lauren skjortan och hans tänder lyser vita mot hans imponerande bränna alá Kissie då han glatt sjunger med i Alors on Danse.
Varför dricka skumpan när du kan spruta den över din omgivning är den eviga frågan och stekarens svar på detta är "vi är livsnjutare"

En stekare känner du alltså igen på
: Den noga fixade frisyren, de prydliga skjortorna samt den stora flaskan Moet som alltid tycks befinna sig i Stekarens grepp.


Sist men inte minst så har vi ju....Spelnörden:
Spelnöden är den som väljer att "gejma" istället för att umgås med riktiga människor.
Med en mössa på huvudet, headsetet på och en burk Jolt Cola i handen är han redo att ta sig an nattens alla utmaningar, med 1337 ringandes i öronen så är allt möjligt.
Denna typ av nörd är ofta i dålig form då konstiga sovvanor, dålig hygien och skräpmat är alltför vanligt i dennes värld.

Du känner alltså igen en spelnörd på: Hans förvirrade uppsyn då han ser dagsljus, hans sätt att prata och självklart berget av tomma pizzakartonger samt högen med pant, att dricka Jolt ska löna sig.


Så mina damer och herrar. Vilken föredrar NI?


Kommentarer
Postat av: Kristoffer

Spelnörden helt klart ^^

2010-07-21 @ 00:31:45
URL: http://snoffa.se
Postat av: Anonym

thanks:)

2010-07-21 @ 10:27:18
URL: http://Karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0