Men dålig låt eller

Sjukt bra låt så jävla synd att dom inte kommer på YranMen shit vad spännande hörrni!!

Fick nyss höra kanske världens mest obehagliga ljud. Det kraffsar i väggen/någonstans? Det låter precis som en "liten" råtta som kraffsar och försöker ta sig in. Kan dock INTE lokalisera vartifrån ljudet kommer då jag känner mig aningen rädd och aningen..äcklad.

Ska man behöva bo med råttor alltså? Va? Jag frågar, SKA MAN BEHÖVA BO BLAND RÅTTOR?


Nytt yrke: Min första dag som vakt

Jaha då har man bytt yrke då och det var ju skön..t.


Jag Simon och Jerry begav oss ner mot de andra vakterna för att inta våra positioner. Vi blev tilldelade våra västar som var lite....av en besvikelse måste jag erkänna?! Hade förväntat mig en rejäl jacka ordet "Ordningsvakt" tryckt över bröstet/ryggen. Nejdå, vi fick några västar i stil med "förälder på stan".

Så jag står tillsammans med min sköna ordningsvaktskompis och samtalar varpå det kommer fram en kille till mig som hälsar och är hur glad som helst och jag tycker att jag känner igen honom. Så vad gör man? Jo jag utbrister "HEEEEEEEJ" och slänger mig på honom och ger honom en stor kram (här ser jag att han ser förvånad ut- förvånad men väldigt glad) medan jag kramar honom så frågar jag "Det är Jimmy va?" och får svaret "nej jag heter David"

Annars så gick det hur bra som helst. Jobbade mellan 01-09, hade skitkul haha.


Med långkalsonger+vinterjacka så klarade man natten.

Outfit:

Jacka: Gratisjacka från jobbet
Byxor: Veromoda
Väst: j0bBvÄsTeN <3<33


Per och bakterierna

Följande utspelade sig för ett bra tag sedan då Per fortfarande jobbade på samma jobb som mig.


Jag sitter och googlar sperma för att kunna besvara en fråga jag har fått.
Per går i samma stund förbi min plats och slänger en blick på min skärm för att sedan nyfiket ställa frågan
"Vad är det där? Är det en bakterieodling?"


Hur ska man reagera i en sådan situation?


Bild på denna utsökta vätska är lånad från Wikipedia.


När man är nyfiken på olles råttor

Denna chattkonversation utspelar sig på jobbet mellan mig och Olle:


Jag: Hur stora är dina råttor nudå?

Olle: Dom är inte så värst stora tycker jag..

Jag: Okej.. Men typ som ett mjölkpaket?

Olle: Nejfan, mindre.. Det är honor..
Kroppen är typ som en liten Wästgöta kloster Ost, en sån där du vet (här skickar Olle en bild på osten i fråga)


Tre minuter passerar och sedan skickar Olle denna bilden till mig:

Var vänlig respektera Olles copyright skydd på denna bild... Tack!Hon som är uppe i tid..

Imorse klev jag upp jättetidigt, trallade runt i lägenheten och tyckte att det var hur skönt som helst att inte behöva stressa.
Efter ett tag slår det tydligen slint i mitt huvud och jag inser att jag börjar om 10 minuter. Jaha.. Så det var ju bara att slänga på sig kläderna och springa ner till jobbet med blött hår.

Väl på jobbet så slänger jag av mig skorna och älgar mot min plats för att flåsandes logga in på telefonen.


Pillan säger hej och tittar lite fundersamt på mig


Pernilla: Jaha.. Börjar du nu..?
Jag: Jaa..(flåsandes) ÖÖÖÖH NÄÄÄ JA BÖRJAR OM EN TIMME öhöhö (dumförklarar Pillan)
Pernilla: Hehe jaha jaa jag trodde du började senare..

Det är här Zandra rycker in och berättar att jag är en timme för tidig.

Ursäkta mig men vad hände där? Jag visste ju att jag började 10:50 så varför springer jag ner till jobbet klockan 09:50?
Har jag tappat förmågan att tyda en klocka?
Dagens

Jag: Välkommen till 118- Maria
Kund: Ja, hej AnnaLena


Men VA?


Stereotyper- vilken är din typ?

Arten män finns precis som oss människor(kvinnor) i olika former och färger. Tänkte att jag skulle hjälpa er att placera de mest extrema i kategorier.

Vi kan ju börja med...


Fordonaren:
Fordonaren är en one-of-a-kind kan man väl säga, en mycket spännande filur vars lördagskvällar går ut på att hänga utanför RaggarStatoil med en korv i näven. Denna korv avnjuts i sällskap av andra fordonare med kroppen avslappnat hängandes mot Epa-Volvon som fräsigt nog är lackad med flames. Efter korven så vrider dom till kepsen på huvudet och stoppar in en snus medan tonerna av Takida spelas högt från den nyinstallerade bilsterion med tillhörande bas.
Efter några timmar utanför Statoil (självklart har motorn gått på tomgång hela tiden) så bestämmer sig fordonaren för att en bärs skulle sitta fint, så bilen knökas full av folk och dom burnar sedan iväg.

En Fordonare känner du alltså igen på: Prilla, bärs, flames och Takida.


(Bild aftonbladet)
Stekaren:
Brudar, bränna och brylcreme är Stekarens melodi.
Sommarens spenderas gärna i vad som är Sveriges svar på Saint tropez där det vaskas champagne för fulla muggar. Den annars så renlige Stekaren har dessa kvällar ingenting emot att fläcka ner den renstrykta Ralph Lauren skjortan och hans tänder lyser vita mot hans imponerande bränna alá Kissie då han glatt sjunger med i Alors on Danse.
Varför dricka skumpan när du kan spruta den över din omgivning är den eviga frågan och stekarens svar på detta är "vi är livsnjutare"

En stekare känner du alltså igen på
: Den noga fixade frisyren, de prydliga skjortorna samt den stora flaskan Moet som alltid tycks befinna sig i Stekarens grepp.


Sist men inte minst så har vi ju....Spelnörden:
Spelnöden är den som väljer att "gejma" istället för att umgås med riktiga människor.
Med en mössa på huvudet, headsetet på och en burk Jolt Cola i handen är han redo att ta sig an nattens alla utmaningar, med 1337 ringandes i öronen så är allt möjligt.
Denna typ av nörd är ofta i dålig form då konstiga sovvanor, dålig hygien och skräpmat är alltför vanligt i dennes värld.

Du känner alltså igen en spelnörd på: Hans förvirrade uppsyn då han ser dagsljus, hans sätt att prata och självklart berget av tomma pizzakartonger samt högen med pant, att dricka Jolt ska löna sig.


Så mina damer och herrar. Vilken föredrar NI?


Malin och råttorna

Höll på att skratta en kund i örat idag när Malin helt plötsligt skickar
detta till mig:Malin L
Jag kräks när jag läser det här


Råttfakta
En råtta tar sig in genom ett 20 millimeter litet hål, vilket motsvarar diametern
på en enkrona.

En råtta kan klättra flera våningar på insidan av ett lodrätt
avloppsrör.

Ett råttpar kan i teorin ge upphov till 800–1 000 nya individer
under ett år.

En råtta lever 1-3 år.

En råtta kan hoppa en meter utan ansats.

En råtta kan bli 25 centimeter lång, svansen oräknad.


HAHAHAHA??!?


Grannens katt..

Igår hände det en liten sak som är värd att berätta..

Jag skulle gå på gymet och självklart så är min handikappade granne ute i korridoren och som alltid så ska hon visa upp sin katt för mig. Katten heter Turbo och ser ut som en... katt..


Men trevlig som man är så försökte jag ju beundra katten och säga meningar som "hehe oj vad stor han är" fick svaret att "jaa lille Turbo är minsann 12 år nu" varpå jag kläckte meningen "ojojoj vad gammal hehe.. Sedärja"


Kattbild


Flörta med han inne på Resia...

Hehe mailade lite med snyggingen inne på Reisa idag. Tillsut ringde jag upp honom med inledningsfrasen "Jamen hej det var Maria, vi har mailat lite idag du och jag hehe" varpå han låter utbrista ett sexigt och dovt skratt.

Sedan pratar vi i tio minuter och han svarar på mina tusen frågor medan jag fnissar förtjust och tänker att han kan sälja vad som helst till mig. Snygging där!


Sofie min blivande resekompis har dock förtäljt mig att han har både fru och barn. Blev lite deppig då jag fick reda på det faktiskt.. Men samtidigt tänker jag "okej, om han INTE hade varit gift och haft barn?" vad hade jag gjort då? Det är ju knappast så att jag hade satt mig i stolen mitt emot honom inne på Resia och blinkat med ena ögat.. Jag hade ju knappast låtit min fota glida upp längst hans ben under skrivbordet... ELLER?


Jag kanske ska försöka ge honom min halvkåta blick nästa gång jag är där:


Smartatjejen89@hotmail.com

Idag kom jag att tänka på en sak som hände för några veckor sedan.

Jagg satt helt fredligt och jobbade helg varpå en tjej i min egen ålder ringer in och söker en person som jag dessvärre inte får en träff på.
Tjejen blir jättechockad (precis som 95% av alla kunderna blir)  och kan verkligen inte tro att oregistrerat kontantkort eller skyddade uppgifter är fallet. Tillslut lägger den mycket arga tjejen på.

Hon ringer in igen efter typ 5 minuter. Hon har ett nytt lugnt tonfall och man hör att hon har en plan. A girl with a plan, hon låter väldigt nöjd och lugn och jag hör att hon tänker testa mig!

Tjejen: Men alltså.. Skyddade uppgifter...Dom får ju post..? Då MÅSTE dom ju BO någonstans..? ELLER HUR?


Man bah "jaaa människan har förhoppningsvis en adress för det vore ju himmelens jobbigt för henne om hon vore hemlös eller bodde i skogen/på gatan"
Vilken händelserik natt med polisen!

Jaha vart ska jag börja?


Det hela börjar med att jag somnar ifrån världens bästa film Twilight, sover hur gott som helst.
Vaknar av att min mobil ringer ca 03:50 och trött som jag är tror jag att det är jobbet så jag svarar och försökrer låta pigg. Lol det lyckas man ju som vanligt med. INTE!

Farbror blå
undrar iaf om det är jag som kör en blå Volkswagen Jetta och det stämde ju såklart. Min hjärna gick i högvarv medan jag funderade på vad som hade hänt.
Dom förklarar då att den är väldigt konstigt parkerad och att den blockerar hela körbanan (här är jag jätteförvirrad för jag var skitnoga med att stå bakom det gula strecket som ni ser)

Springer iaf mot Tullgatan och tänker tusen tankar i stil med "åhherregudlåstejagintebilen"
samt
"åhherregudjagmåsteslutaknarka"
och för att inte glömma
"åhherregudvartäregentligentullgatan"

Halvspringer till bilen och ser två av lagens män stå och vänta på mig, bildörrarna är låsta och Farbror Blå säger "jaha det verkar som att någon har lyft din bil såhär" ja det såg ju inte bättre ut och jag svarar "men lite liv" varpå dom håller med och skrattar lite.

Polisen gör sig redo att åka vidare för att hålla ordning och reda i staden Östersund och jag är påväg att hoppa in i bilen för att flytta på den då jag kommer på "åh jag måste ju ta kort på det här.." varpå polisen skrattar lite mer och åker därifrån.

KUL SKÄMT HÖRRNI! KUL!
Hade jag vetat vilka ni är så hade jag flyttat på era bilar en vacker natt då ni sover som bäst. Sådetså.Värsta actionnatten ju!Välkommen till resia

"Välkommen till Resia går det bra att vi ringer upp?"

Ehh men nej? Varför svarar dom om dom inte kan prata?


Ett av dagens alla 100 störiga moment.


Nu är det gjort!

Nu fick det faktiskt vara nog! Kommer ni ihåg den här tjejen??
Idag blev jag så less så jag tryckte "dölj" på henne. Yes you heard me!

Ibland når man liksom en viss gräns..


talk to the hand cuz the face ain´t listening säger jag bara!
Vampires suck

Men åååh vill se den här filmen nu. Verkar den lite rolig eller? EEHHH JA!!

"papeHhhr CuUHHTTh HHH" hon låter precis som Bella!01:48 är helt klart min favorit i denna trailern! Det kommer aldrig något gott ur Team Jacobs anhängare.

Nu måste jag titta på trailern igen för hundraelfte gången...


Hur mycket ska man egentligen behöva acceptera?

För någon kväll sedan så släppte tjejerna av mig alldeles utanför min port.
När jag sedan kliver ur bilen så hör jag någon ropa "WÄÄÄÄÄÄÄEEEEEHHHEEE" om och om igen, så jag tittar ut och undrar vad problemet är.

Ser ingen.....

Då tittar jag upp och ser min utvecklingsstörda granne titta ner på mig med världens största flin medan han fortsätter ropa massa obegripligheter.

I stunder som dessa tänker jag bara. jaha, vad är egentligen meningen med livet? Är det här allt??

Det där med Vm...

Anonym samt Simon slänger ett öga på Vmfinalen i fotboll.

Anonym: Är det här de bästa lagen eller?
Simon: Hehe jaaa..
Anonym: Okej.. Har dom sparat de till sist för att det ska bli så spännande som möjligt?
Simon: .......
Anonym: Ja men för att alla ska sitta bänkade ikväll.. För att det ska bli spännande?


Det är här Simon stirrar dumt på Anonym precis som att Anonym är helt dum i huvudet. Ungefär 8 sekunder senare inser anonym själv sin dumhet och skäms väldigt, väldigt mycket.Team Edward gick på bio

För några dagar sen var jag och Malin på bio och såg Eclipse. Åhmenherregud vilken bra film jag och Malin avled nästan.
Vi stönade vi såg Edward, tappade andan då vi såg Carlisle och DOG när vi såg Jasper!
Men vi gjorde stort lol när första scenen med Jacob uppenbarar sig. Medan alla andra i biosalongen utbrister "ååååååååååh" så kollar jag och Malin menande på varandra medan vi höjer på ögonbrynen och mumlar "fjortisar".


En bit in i filmen så viskade Malin i mitt öra "jag håller på att blöta ner biostolen" och det mina damer och herrar,  var hon inte ensam om.


Men som alltid när jag är på bio så är man lite rolig. Det började redan när vi skulle köpa biljetterna, det är ett gäng thailändare bakom oss som pratar högt på just thailändska. Jag höjer på ögonbrynen och frågar nedlåtande "ska dom verkligen kolla på Eclipse..? Dom kommer ju inte förstå texten" varpå Malin lugnt svarar "neej men dom kanske kan engelska..."

Den andra händelsen utspelar sig en stund innan filmen har böjat och dom visar reklam och annat spännande. Den stora bioduken fångar mitt intresse och jag stirrar blindt samt med öppen mun på det som visas, jag viskar sedan till Malin "vad är det här för film??" även här förklarar Malin lugnt för mig att det här är minsann en reklam för en himmelens bra produkt som säljs på Apoteket.
RSS 2.0